Rengöringsdukar för mobiltelefoner

Mobiltelefoner är nuförtiden multimedia instrument. Alltid inom räckhåll och operativa: samtidigt dem så kallade "Smartphones" inte bara används som en telefon längre - de används också som nät-tillgång, arrangör, kamera, navigationssystem och media-spelare i ett. Displayen fungerar inte längre bara som en skärm utan också som ett tangentbord och en touchpad. Förutom att hudfett, make-up och smuts gör att det ser väldigt äckligt ut, de orsakar en minskning av känsligheten i ytan, vilket leder till drastiska funktionella begränsningar.

DISKO fuktade rengöringsdukar för mobiltelefoner rätta till saken. Lätt fuktade microfiber trasor säkerställa en mjuk och säker rengöring. Fingeravtryck, smink och andra föroreningar försvinna som om det var magi och få absorberas i fibermaterial av tyget. Som resultat är den fullständiga funktionella effektivitet återställd och enheten får en skinande nytt utseende.

DISKO fuktade rengöringsdukar för mobiltelefoner
Förpackning med 5 fuktade dukar, 13 x 9 cm
art nr. 1407

Rengöringsdukar för navigationsutrustning

De flesta av de vanligaste navigationssystem är utrustade med tryckkänsliga skärmar som används för att kontrollera enheterna. Den värme-, är luftkonditionering-och ventilationssystem inne i fordonen ständigt orsakar lätt luft-strömmar som alltid transporterar damm som lägger sig på ytan av de enheter speciellt på grund av skillnaden i temperatur. Fingeravtryck påverka bild kvaliteten.

En av de viktigaste fakta som behandlades under utvecklingen av den nya DISKO rengöringsdukar för navigationssystem var att dukar ska inte bara kunna rengöra skärmar utan strimmor, enkelt och skonsamt men också att de kan användas för rengöring av hela inskärning.

DISKO fuktade rengöringsdukar för navigationsutrustning
Förpackning med 5 fuktade dukar, 13 x 9 cm
art nr. 1408