Mikrofiberdukar för rengöring inom diverse områden

Den mjuka mikrostrukturen gör duken idealisk för rengöring av TFT- och LCD-monitorer, plasmaskärmar, bärbara datorer, handdatorer och andra känsliga ytor.

DISKO rengöringsdukar av mikrofiber har en unik ytstruktur som absorberar stora mängder smuts. Med hjälp av upprepad delning av fibrerna har dukarna fått en extra stor rengöringsyta som gör att dukarna rengör utmärkt även utan att man behöver använda rengöringslösning. I kombination med DISKO Universal Cleaner kan fett och fläckar avlägsnas enkelt och säkert. DISKO Universal Cleaner innehåller inga kemiska eller aggressiva komponenter. Dukarna finns som styckförpackade, fuktade med rengöringsmedel eller som torra dukar somkan fuktas innan användning.

DISKO rengöringsdukar av mikrofiber avlägsnar enkelt damm, fett och nikotin, även utan hjälp av rengöringslösningar. De kan med fördel användas för att rengöra det mesta på arbetsplatsen. Dukarna har hög absorptionsförmåga och lång livslängd. De är också tvättbara i 95°C. Rengöringsförmågan garanteras även efter upprepad användning. Dukarna är dessutom luddfria, miljö- och hudvänliga samt idealiska att använda om man är allergisk mot rengöringsmedel.

Rengöringsdukar av mikrofiber 15 x 15 cm
4 st. paket med 5 st. separat förpackade rengöringsdukar per förp.
art nr. 158020

Rengöringsdukar av mikrofiber 23 x 23 cm
10 st. separat förpackade rengöringsdukar per förp.
art nr. 1582

Rengöringskit för LCD, TFT- och plasmamonitorer
Innehåll: 10 st. rengöringsdukar av mikrofiber 15 x 15 cm
1 st. 100 ml flaska universalrengöring (för användning med mikrofiberduk)
art nr. 1590

DISKO Universalrengöring för användning tillsammans med rengöringsdukar av mikrofiber
100 ml pumpsprayflaska, (utan kemikalier)
art nr. 1623