DISKO Sverige AB

Välkommen till vår websida. DISKO Sverige startade sin verksamhet 2011. Vi är återförsäljare och partners till DISKO Group (disko.com) i Sverige och Norge. Det betyder försäljningsrättigheter till alla DISKO produkter, innefattande en rad patenterade lösningar för rengöring av hårdvara, kortläsare, bankomater mm. De senaste åren har DISKO Group utvecklats till en trendsättande, innovativ organisation inom området utveckling, produktion och försäljning av högkvalitativa rengörings- och underhållsprodukter för hårdvara. I tillägg till ett brett spektra av standard rengöringsprodukter, som återfinns i DISKO produktkatalog, så har DISKO group mångårig erfarenhet av utvecklandet av skräddarsydda lösningar på rengöringsprodukter åt kunder. DISKO rengöringsprodukter säljs och återfinns idag i de flesta Europeiska länder, samt på den Amerikanska marknaden.

Se några av våra svenska kunder här

Strategi/Mål

Strategin för DISKO är att tillhandahålla OEMs, återförsäljare och slutbrukare av hårdvara med professionella lösningar för rengöring och underhåll. DISKO produkter hjälper till att reducera både defekter och (grundläggande) underhållskostnader. I tillägg så hjälper produkterna till att skapa en ren, hygienisk och attraktiv arbetsmiljö.

Kvalitet

DISKO rengöringsprodukter styrs mot att möta de specifika och höga krav av rengöring av (komponenter/delar)av hårdvara och är med tanke på kvalitet bland de absolut bästa på marknaden. En rad distinkta kvalitetsaspekter på DISKO produkter är bl a: utmärkt antistatisk och antibakteriell funktion, effektiv rengöringsfunktion, miljövänliga produkter, nedbrytningsbara produkter, brandsäkra produkter, icke irriterande (säker för användaren), mycket ekonomiska att använda. På grund av den specifika sammansättningen av komponenter (bland annat extrakt av apelsinkärnor), så görs hårdvara ren fort, effektiv och grundligt.

Ytterligare information

I nästan alla Europeiska länder arbetar DISKO Group med nätverk av distributörer och partners. DISKO Sverige AB är DISKO Groups partner i Sverige och Norge. Produktinformationsblad och säkerhetsdatablad finns tillgängliga och kan tillhandahållas vid förfrågan.